Αυτό είναι το μυστικό για να βρεις το κλεμμένο αυτοκίνητό σου!


Τις τελευταίες ημέρες έχουν αυξηθεί δραματικά οι κλοπές αυτοκινήτων και δυστυχώς όλοι εκ των ύστερων ανακαλύπτουμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε λάβει τα μέτρα μας και να "τσιμπήσουμε" τον κλέφτη σε χρόνο μηδέν!!!!
Εάν λοιπόν ανησυχείς μήπως σου κλέψουν το αυτοκίνητο; - Εαν θέλεις να ξέρεις που βρίσκεται ανά πάσα στιγμή; - Μάθε πως μπορείς να το εντοπίζεις και μάλιστα, αν θες, να ακούς και τι λένε μέσα στο αυτοκίνητό σου !

Το μαγικό "κουτάκι" ονομάζεται GPS Tracker και είναι Δορυφορικό Σύστημα εντοπισμού παρακολούθησης για οποιοδήποτε όχημα ή κινητό αντικείμενο, σε οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη.

Το GPS Tracker είναι το εξελιγμένο μοντέλο τελευταίας γενιάς και την πλέον αξιόπιστη λειτουργία. Ασφαλίζει μια για πάντα την κινητή περιουσία σας από τον κίνδυνο κλοπής και όχι μόνο..

Στέλνει την ακριβή διεύθυνση για το που κινείται το όχημα σας ανά πάσα στιγμή και όλα αυτά χωρίς πάγια και συνδρομές. Τώρα με νέο λογισμικό (αποστολή χαρτών με γραπτό SMS Link GOOGLE MAPS για άμεση πρόσβαση του στόχου από το κινητό τηλέφωνο.

Μπορεί να συνδεθεί παράλληλα με τον συναγερμό του αυτοκινήτου σας ή και μόνο του σαν ένα ολοκληρωμένο αντικλεπτικό σύστημα.

Το δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS/SMS/GPRS 103A λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM(850/900/1800/1900. Συνδέεται μόνιμα με την μπαταρία (12v-24v) του οχήματος όπως τα κοινά αντικλεπτικά. ( Έχει και δική του αυτόνομη μπαταρία )

Είναι το μόνο δορυφορικό σύστημα με σένσορα κραδασμών για ειδοποίηση με SMS σε κάθε σημείο της γης, εάν σας έχουν χτυπήσει, απόπειρας σηκώματος του οχήματος με γερανό, ανοίγματος πόρτας, εκκίνηση μηχανής, ειδοποίηση κίνησης κλπ.
Έτσι είστε τριπλά εξασφαλισμένοι !
Το GPS Tracker είναι συσκευή εντοπισμού θέσης για τα οχήματα της εταιρίας σας, με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS .

Με βάση τον δορυφόρο Gps, παρέχει την ακριβή θέση με εξακριβωμένες πληροφορίες θέσης υπό τους δυναμικούς όρους . Αυτή η συσκευή θέσης διαβάζει τη συντεταγμένη γεωγραφικού μήκους και γεωγραφικού πλάτους στο εξουσιοδοτημένο τηλέφωνο.

To MyGps είναι μια προσωπική συσκευή εντοπισμού θέσης με ενσωματωμένο GPS και GSM/GPRS . Έχει μικρό μέγεθος αλλά υψηλή ακρίβεια εντοπισμού απομακρυσμένης θέσης.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτά τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα για την προστασία των παιδιών, των ηλικιωμένων ατόμων και γενικά εάν θέλετε να γνωρίζετε κάθε στιγμή που είναι οι δικοί σας άνθρωποι.

Εαν λοιπόν έχεις σκάφος ή μηχανή σκάφους, αυτοκίνητο ή δίκυκλο, φορτηγό, τράκτορα, τρακτέρ, ή είσαι επιχειρηματίας και θέλεις να γνωρίζεις που είναι τα αυτοκίνητα της εταιρίας σου ανά πάσα ώρα και στιγμή, τώρα μπορείς εύκολα, γρήγορα και οικονομικά να τοποθετήσεις το "μαγικό κουτάκι" και να κοιμάσαι ήσυχος.

Το SMS/GPRS/GPS Tracker είναι το εξελιγμενο μοντελο τελευταίας γενιάς, που σας εξασφαλίζει μόνιμη εγκατασταση. Ασφαλίζει μια για πάντα την κινητή περιουσία σας από τον κίνδυνο κλοπής και όχι μόνο αφου πέρα απο εντοπισμό & πλήρη αντικλεπτική προστασία διαθέτει και τηλεχειριστήριο για να οπλίζετε – αφοπλίζε τη συσκευή ευκολα και γρήγορα.   Στέλνει την ακριβή διέυθυνση για το που κινείται το όχημα σας ανά πάσα στιγμή και όλα αυτά χωρίς πάγια και συνδρομές. Αποστολή χαρτων GOOGLE MAPS κατ ευθείαν στο κινητό σας !! με Link ( νέα έκδοση )   Μπορεί να συνδεθεί παράλληλα με τον συναγερμό του αυτοκινήτου σας μόνο του, σαν ένα ολοκληρωμένο αντικλεπτικό σύστημα. Το δορυφoρικό σύστημα εντοπισμού θέσης GPS TRACKER GPS/SMS/GPRS 103Β λειτουργεί με όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που διαθέτουν GSM 850/900/1800/1900   Συνδέεται μόνιμα με την μπαταρία (12v-24v) του οχήματος όπως τα κοινά αντικλεπτικά (έχει και δική του αυτόνομη μπαταρία).   Είναι το μόνο δορυφορικο σύστημα με σένσορα κραδασμών ή ραντάρ και 2 χειριστήρια τεσσάρων εντολών.





ΑΠΟ  165,00   ΤΩΡΑ 120,00€



Φόρμα επικοινωνίας



ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ